Törvényileg engedélyezett kaszinó bónuszok Magyarországon

Tudjuk jól, hogy számtalan kaszinó bónusz található az interneten. Azonban sokan nem tudják, hogy ezen kaszinó bónuszok nagy része teljesen illegális. Éppen ezért szeretnénk utat mutatni a legális kaszinó bónuszok terén. Fontos tudni, hogy az általunk bemutatott kaszinó bónuszok a hatályos jogszabályoknak megfelelnek.
Legális kaszinó bónuszok

Magyarországon a szerencsejátékokra vonatkozó szabályok és rendeletek nagyon szigorúak. A kaszinó bónuszok iránt érdeklődő játékosoknak tudniuk kell, hogy az illegális kaszinókban történő játék nemcsak felelőtlenség, hanem adózási kockázattal is jár. Ugyanis, sokan nincsenek tisztába azzal a ténnyel, hogy az illegáis szerencsejáték oldalakon szerzett nyeremények minden esetben adóketelesek. Aki pedig nem tesz eleget a törvényeknek, azok számolhatnak az adóhatóság büntetésével. Az adócsalás pedig 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható! Azonban a legális kaszinókban minden nyeremény mentes az adózás alól. Emelett az illegális kaszinókban való részvételnek további kockázata is van, hiszen törvényileg semmilyen garancia sincs arra, hogy a játékosok valóban meg is kapják a nyereményüket. Ezen okokból kifolyólag erősen ajánlott, inkább legális online kaszinókat választani a játékhoz. Éppen ezért, most bemutatunk néhány teljesen legális szerencsejáték oldal által kínált kaszinó bónuszt.

Milyen legális kaszinó bónuszok érhetőek el?

Ebben a cikkben három kiváló kaszinó bónuszra szeretnénk felhívni a figyelmet. Az első egy nagyvonalú 100.000Ft-ig terjedő, 100%-os üdvözlő bónusz. A második egy különleges, 100 ingyenes pörgetést kínáló bónusz. A harmadik pedig egy folyamatos akció, amely ingyenes pörgetéseket kínál minden héten pénteken. Ezek a kaszinó bónuszok kiváló lehetősget kínálnak arra, hogy a játékosok növeljék a nyersélyi esélyeiket és ezáltal még szórkoztatóbbá tegyék a játékot. Nézzük is meg pontosan milyen kaszinó bónuszok igényelhető teljesen legálisan Magyarországon?

Bónusz összegeMegforgatási feltételBővebben
100%-os, 100.000Ft-ig40XIgénylés
100 ingyenes pörgetés40XIgénylés
Pénteki pörgetések20XIgénylés

Üdvözlő kaszinó bónusz 100.000Ft értékben

A kaszinó bónuszok közül az első, amit megemlítenénk, egy 100%-os üdvözlő bónusz maximum 100.000Ft értékben. Ezt kifejezetten csak új játékosok vehetik igénybe! Az igényléshez szükséges egy gyors regisztráció, majd egy számla hitelesítés és egy minimum 5000Ft-os befizetés. Ugye értelemszerűen egy 5000Ft-os befizetésre 5000Ft bónusz jár. Azt is fontos megjegyezni, hogy mint minden kaszinó bónusznak ennek is van egy megforgatási feltétele, ami jelen esetben 40 szeres. Ez a bónusz kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy bárki megduplázza az induló tőkéjét és nagyobb nyereményeket kaparinthasson meg a kaszinóban.

100 ingyenes pörgetés kaszinó bónusz

A második kaszinó bónusz, amire felhívjuk a figyelmet az előbb említett ajánlat részét képezi. Ugyanis azon új játékosok, akik regisztrálnak a kaszinóba, majd hitelesítik a számlájukat és befizetnek miniumum 5000Ft-ot, a fentebb felvázolt 100%-os üdvözlő bónusz mellé, még 100 ingyenes pörgetést is ajándékba kapnak. Ez egy fantasztikus lehetőség, hogy kipróbálhassák a különböző nyerőgépeket úgy, hogy részben nem is a saját pénzüket kockáztatják. Természetesen a 100 ingyenes pörgetésből szerzett nyereménynek is van megfogatási feltétele, ami 40 szeres.

Pénteki pörgetés kaszinó bónusz akció

A legális kaszinó bónuszok közül a harmadik, az izgalmas pénteki ingyenes pörgetés promóció, amelynek keretében a játékosok minden héten pénteken egy meghatározott időpontban ingyenes pörgetésekben részülhetnek. Az ajánlat feltétele, hogy a megjelölt időpontban a játékosoknak befizetést kell kezdeményezniük. Azonban a pénteki pörgetés promóciónak nagy előnye, hogy már meglévő játékosok is igénybe vehetik. A megforgatási felételek ebben az esetben alacsonyak, hiszen az ingyenes pörgetésekből szerzett nyereményeknek csupán 20 szoros a feltétele.

Kiknek ajánljuk a kaszinó bónuszok igénylését?

Bárkinek, aki szeret játszani és élvezi, hogy részben a kaszinó tökéjét veheti igénybe. A kaszinó bónuszok valóban nagyon jók arra, hogy egy kezdő vagy egy már tapasztalt játékos is növelhesse a nyerési esélyeit. Persze vannak, akik nem kedvelik a megforgatási feltételeket. Ez valahol érthető, de ha kaszinó szemszögéből nézzük, azért mégsem várhatjuk, hogy bármifelé feltétel nélkül nekünk adják a pénzüket. Szóval, összességében, mi úgy véljük érdemes igyénybe venni az általunk ajánlott kaszinó bónuszokat, azonban még mielőtt igényelnénk őket, tájékozódjunk a kaszinó felületén is az ajánlatokról.

Rólunk

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az online kaszinók területén. Szóval mi már az első kaszinók megszületésénél jelen voltunk.

Bejegyzések