Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, olvassa el alaposan Általános Szerződési Feltételeinket, hiszen rendelése leadásával elfogadja a jelen dokumentumban leírtakat!

Érvényes: 2024.09.26 napjától

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), mivel a weboldal használata ezek elfogadását jelenti.

1. Az oldal szolgáltatásai

Az onlinekaszinok.hu egy affiliate marketing oldal, amely partnerkapcsolatban áll különböző szolgáltatókkal. Az oldalon található linkek segítségével a látogatók átirányításra kerülnek a Partner weboldalára, ahol szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

2. Felhasználói kötelezettségek

A weboldal látogatásával a felhasználó elfogadja, hogy az oldalon található információk és linkek a Partner weboldalaira mutatnak. A Partner weboldalain történő tevékenységekre a Partner saját szerződési feltételei vonatkoznak, melyekkel a felhasználónak kötelessége megismerkedni. Az onlinekaszinok.hu nem vállal felelősséget a Partner által nyújtott szolgáltatásokért.

3. Felelősség kizárása

Az onlinekaszinok.hu nem vállal felelősséget a Partnerek által nyújtott szolgáltatásokért, azok elérhetőségéért, illetve bármilyen, a Partnerek weboldalain történő tevékenységekért. A weboldalon található tartalmak csak tájékoztató jellegűek, és semmiképpen sem minősülnek pénzügyi vagy jogi tanácsadásnak.

4. Adatkezelés

A weboldal látogatói által megadott adatok kezelésére vonatkozó részletes szabályokat az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza, amely az oldalon elérhető. A weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében, ezek használatával kapcsolatos részleteket szintén az Adatvédelmi Nyilatkozatban találhatók.

5. Szerzői jog

A weboldalon található összes tartalom, beleértve, de nem kizárólagosan a szövegeket, grafikákat, logókat, és képeket, a onlinekaszinok.hu tulajdonát képezi, és szerzői jogi védelem alatt áll. Ezek másolása, felhasználása vagy terjesztése kizárólag a [weboldalad neve] előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

6. Változtatások

A onlinekaszinok.hu fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa az ÁSZF-et, amelyről értesítést küld az oldalon keresztül. A változtatások a közzététel napjától lépnek életbe.

7. Jogviták

A jelen ÁSZF-re Magyarország jogszabályai vonatkoznak. A felmerülő jogvitákat a Felek elsősorban békés úton próbálják rendezni, ennek sikertelensége esetén a jogviták rendezésére a joghatóság illetékes.

8. Kapcsolat

Amennyiben bármilyen kérdése van az ÁSZF-fel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségen:


E-mail: kapcsolat@onlinekaszinok.hu

 

2024.09.26.